Sogneudflugt til Bosjökloster i Skåne - vil du med?

Udgivet tir d. 2. aug 2022, kl. 11:38
Forsidenyhed

Havdrup kirkes sogneudflugt går i år til Bosjökloster i Skåne søndag den 18. september. Turen byder først på gudstjeneste i klosterkirken med efterfølgende frokost i klostrets café. Derefter guidet rundvisning på dansk med fortællinger fra slottes 900-årige historie.

Til sidst kan man kigge nærmere på en af klostrets tre sommerudstillinger: Hildegard af Bingen, skulpturer og malerier af 3 svensk-europæiske kunstnere eller se quilt-kunstneren Claudia Pfeils flotte værker.

Der er også mulighed for at gå en tur i den pragtfulde park, som ligger ud til en stor sø. Her kan man se flere slags dyr, bl.a. meget små heste, og den 1000-årige eg, som man regner med er samtidig med både slot og nonnen Hildegard. Urtehave er der også.

Program, tilmelding og betaling via kirkens hjemmeside eller i sognehuset hos Marianne fra den 2. august. Pris 350 kr - med det hele.