Sogneretræte på Ådalen - Tilmeldingsfrist 31/8

Udgivet tir d. 2. aug 2022, kl. 00:00
Forsidenyhed

Retræte med præsterne i Havdrup fra fredag den 9.  september til mandag den 12. september 2022:  For dig der trænger til dage med fordybelse og hvile

Ådalen Retræte

I år holder Havdrup sogn sin årlige retræte på Ådalen Retræte i Ålum ved Randers. Ådalen Retræte ligger lige op ad den store Fussingø skov, så der vil være rige muligheder for at gå lange ture under retræten.

Stilleretræte med tilbud om samtale

Sogneretræten er en stilleretræte, dvs. vi taler ikke med hinanden under retræten. Der vil dog være tilbud om en samtale med én af retrætelederne undervejs, så den enkelte deltager kan finde og uddybe sin individuelle vej på retræten.

Udover tilbud om samtale består programmet af:

• morgen- og aftenbøn
  • tilbud om morgenyoga
  • pilgrimsvandring
  • guidet bibelmeditation
  • og vigtigst af alt: egen tid og ro til fordybelse og hvile i Ådalens naturskønne omgivelser.

Indkvartering og pris

Indkvartering sker på moderne enkeltværelser med bad og tekøkken.

Max. 10 ledige pladser.

Pris: 2.350 kr.

RetræteledereKristine Sticker Hestbech og Bente Lybecker, sognepræster i Havdrup kirke.

Se folder HER

Tilmelding HER