Strik dåbsklude til kirken

Tirsdag d. 7. december 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sognehuset, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup
Pernille Mejslov

Holder du af at strikke? Og kunne du tænke dig at være med til at give dåbsbørn i Havdrup og deres forældre et minde fra dåbsdagen? Så kom med i kirke- og kulturmedarbejder Pernille Mejslovs gruppe af dåbsklude-strikkere i sognehuset på Bistrupvang 33.

Vi mødes foreløbig tirsdag 9. november og tirsdag 7. december kl. 10-12. Medbring selv strikkepinde (str. 2,5 eller 3). Vi har garn, opskrifter og mønstre til din rådighed og serverer selvfølgelig kaffe med småkager til. Ingen tilmelding, bare mød op.

Idéen til dåbskluden fik sognepræst Ann Maj Lorenzen i 2016, og siden har den spredt sig til hele landet. Find mere info på www.daabskluden.dk eller på facebooksiden ”vi strikker dåbsklude”.