Havdrup Sognehus

Sognehusets adresse:
Havdrup Sognehus, Bistrupvang 33, 4622 Havdrup

OBS: Vi har lige nu lukket for Mindesamvær og Receptioner pga sygdom!

Julie Therkildsen træffes pt. ikke pga sygdom.

Ved spørgsmål, ring til kirkekontoret på telefon 23 11 15 91 tirsdag til fredag kl.  10-14, undt. helligdage. Eller send en mail: magk@km.dk

Det er muligt at låne eller leje sognehuset i forbindelse med mindesamvær eller reception ved dåb og bryllup
Mindesamvær kan afholdes i Havdrup Sognehus i forbindelse med begravelse og bisættelse i Havdrup Kirke. Muligheden for mindesamvær i sognehuset tilbydes Havdrup Sogns beboere og/eller hvis afdøde boede i Havdrup.
Hvis man er interesseret, bedes bedemand eller pårørende kontakte sognehusmedarbejder Julie Therkildsen senest 48 timer før mindesamværet.
Prisen afhænger af traktement og deltagerantal.
Mindesamværets varighed: højst 2 timer.

Reception kan afholdes efter dåb eller bryllup i Havdrup Kirke.
Sognehuset bestilles senest 14 dage før arrangementets afholdelse hos sognehusmedarbejder Julie Therkildsen på tlf 23 11 73 61 mandag til torsdag kl. 9-15 eller på mail:  sognehus@havdrupkirke.dk
En reception er en kort, uformel sammenkomst efter den kirkelige højtid, hvor gæsterne har mulighed for at hilse på/ lykønske brudeparret eller forældrene og barnet.
Receptionens varighed er højst 6 timer, deri er inkluderet tid til opstilling og oprydning.
Prisen for leje af sognehuset til en reception er 1.500 kr., som indbetales på menighedsrådets konto i Nordea nr. 2360-8966312751 senest 14 dage inden arrangementets afholdelse.